Caută
Close this search box.

O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca

Poliţiştii din Cluj au început o anchetă vineri seară, după ce au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca de o persoană care ulterior a fugit.

”În jurul orei 18.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă”, a transmis vineri seară IPJ Cluj, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani din Cluj, care a fost transportată în stare conştientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

”De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri