Caută
Close this search box.

Pe Gigi Becali l-a deranjat că Edi Iordănescu i-a trimis o notificare oficială, la club

gigi becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că a fost foarte tare deranjat că antrenorul Edward Iordănescu i-a trimis prin avocaţi, o notificare, ca să nu mai critice echipa.

„Nu l-am dat eu afară, a plecat el. Dacă îl dădeam, trebuia să-i dau banii, 500.000. Dar chiar şi aşa, ce am încălcat legea? Care rezultate, unde sunt rezultatele? Nu sunt 22 din 24 de puncte câştigate, sunt 22 din 29. Nu-mi convine.

A venit când aveam şapte puncte de CFR? Şi acum câte sunt, sunt opt? Aşa facem socoteala! (n.r. – dacă a încercat să-l convingă să rămână) Nu, de ce? (n.r. – despre mesajele trimise lui Edi) Bine, mă, hai să vi-l citesc pe ultimul mesaj pe care i l-am dat.

I-am dat mesaj când a trimis la club notificare, că de ce am spus că joacă echipa rău şi că să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Tu vrei să te cerţi cu patronul? Îl ameninţi pe patron?

Adică te duci la patron acasă, negociezi cu el şi după aia îl trimiţi pe avocat la Argăseală, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Şi atunci… Aici a fost. (n.r. – dacă se aştepta să-l sune Iordănescu) Păi, normal! Adică, bărbăteşte, omeneşte, cum ai venit la mine şi am negociat, aşa vorbeşte cu mine, nu avocatul la Argăseală.

Adică să mă ameninţe. Şi după aia mai vrei să mai lucrezi? Fii atent, ultimul meu mesaj! Uite ce scriu aici, vineri seară! El spune că l-am atacat şi eu spun aşa: Asta este ce am scris eu, vineri seară. Dar imediat, a doua zi, a postat pe Facebook nu ştiu ce.

Că vezi, Doamne, să-i dau eu…(n.r. – către jurnalişti) Voi scrieţi, că aţi înnebunit lumea cu scrisul, eu nu scriu, eu vorbesc, dar lui i-am scris că nu aveam ce să fac, că nu răspunde la telefon. Dacă scrii, nimica nu înţelegi, n-ai curajul…

V-am citit ca să vedeţi că nu voiam să-l dau afară. Pe el l-a deranjat că am scris că nu joacă echipa. Vă spun şi acum, nu juca nimci echipa. Nu regret, numai bine că am scăpat. Banii mei trebuie să-i protejez, vreţi să ajung ca Dinamo, ca Vaslui, ca Copos? Mă bag să-mi protejez echipa.

Nu mă intresează campionatul, că e slavă deşeartă, mă interesează banii. De la el (n.r. – Edi) au plecat toate tâmpeniile astea (n.r. – actele de vandalism), că vezi, Doamne, a fost lezat că de aia nu joacă.

Tu eşti antrenor şi comunici cu şefii de galerie? El credea că o să-l ţină galeria pe el. Băi, nu te ţine galeria! Ai ceva la cap? Galeria te ţine vreodată? Comunci cu galeria? Ce e asta?. Suntem la Partidul Muncitoresc Român, unde muncitorii de la fabrică fac sindicat? (n.r. – cine antrenează echipa) Pintilii e. (n.r. – dacă va mai face un contract precum cel al lui Edi Iordănescu)

Niciodată nu o să mai fie! Vrei să antrenezi la FCSB, nu la Steaua, numai eu îţi pun clauze ţie, nu tu, că eu sunt Becali şi îţi pun eu. Tu eşti antrenor şi eu îţi dau ţie bani şi dacă pierde echipa, iei tu bani, dacă pierde echipa, eu pierd bani.

În tur, că aşa trebuia să pun, <ce, ai vrut, 500.000, dacă nu recuperezi din şapte puncte două puncte, în zece etape, că atâtea mai erau, pleci>. Şi el nu a recuperat, s-a mai îngreunat un pic, de la şapte la opt. <În play-off, nu ai două puncte înjumătăţit, ca la o victorie să putem să… la revedere de acum încolo sau salariul mai mic. Aşa fac de acum încolo”, a declarat Becali.

FCSB a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu.

Începând de luni, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut mai multe ieşiri publice, în care a criticat dur atât jocul echipei pregătite de Edward Iordănescu, cât şi pe tehnician, în ciuda înţelegerii pe care o avea în acest sens cu antrenorul principal.

Sub presiunea patronului, Iordănescu a acceptat rezilierea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri