Caută
Close this search box.

Percheziţii DGA la Brigada Rutieră a Capitalei şi la Poliţia locală Sector 1

benone matei

Mai multe percheziţii au avit loc joi dimineaţă la Brigada Rutieră a Capitalei şi la Poliţia locală Sector 1.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că s-au făcut 30 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, atât la sediile celor două insttuţii, cât şi la firme şi domiciliile unor persoane. De asemenea, au fost verificate mai multe maşini.

”La data de 25.11.2021, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, având ca obiect infracţiuni de corupţie, organele de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au pus în aplicare 30 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, vizând locuinţe, sedii de firmă precum şi instituţii publice, respectiv Brigada de Poliţie Rutieră şi Poliţia Locală Sector 1 Bucureşti”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, citat de News-ro.

Instituţia precizează, de asemenea, că au fost făcute şi percheziţii corporale şi asupra unor autovehicule.

”În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov”, a mai transmis instituţia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri