Caută
Close this search box.

Pericol de prăbușire în Pasajul Unirii din București. Traficul rutier a fost restricționat

Traficul rutier a fost restricționat deoarece o parte din peretele lateral al Pasajului Unirii s-ar putea prăbuși, au anunțat joi autoritățile din București. Pentru remediere, Administrația Străzilor intervine în regim de urgență.

Având în vedere că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administrația Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Cantemir către strada Colțea, a anunțat Brigada Rurieră a Capitalei.

Intervenția se face prin restricționarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri aflați în zonă, pentru asigurarea măsurilor de protecție și îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri