Caută
Close this search box.

Prahova. Accident rutier în care au fost implicate un microbuz şcolar şi un autoturism

accident rutier

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şcolar şi un autoturism a avut loc la Drăgăneşti, în judeţul Prahova.

A fost activat planul roşu de intervenţie, acesta fiind ulterior dezactivat. Potrivit ISU Prahova, 12 copii şi şoferul microbuzului au fost transportaţi la spital. Potrivit IGSU, copiii au leziuni minore şi sunt conştienţi.

Potrivit ISU Prahova, în microbuz se aflau 18 persoane, 16 copii şi doi adulti. Copiii au vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Au fost evaluaţi de către echipajele medicale opt copii şi un adult.

Patru dintre copii sunt răniţi uşor, ei fiind conştienţi. La ora 14:58, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, mai transmit autorităţile din Prahova. Totodată, până la ora transmiterii acestei ştiri, cadrele medicale care intervin la faţa locului au decis ca patru copii să fie duşi la spital.

Serviciul de Ambulanţă Prahova precizează că la evaluarea iniţială trei dintre copii au traumatisme cranio-cerebrale şi cinci au traumatisme la nivelul membrelor, iar şoferul microbuzului prezintă traumatism cranio-cerebral.

Potrivit IGSU, accidentul s-a produs pe DJ 101F, la Drăgăneşti, între un autoturism şi un microbuz şcolar. „Din primele informaţii, sunt 17 persoane implicate. Pentru gestionarea situaţiei, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IGSU.

La acest moment acţionează o maşină de stingere, 10 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi 4 ambulanţe SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri