Caută
Close this search box.

Premierul Ciucă, avertisment pentru miniștri înainte de minivacanță: ”Să nu întârziem de niciun fel”

nicolae ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a avertizat miniștrii, înainte de ședința de guvern în care se va decide că ziua de 29 noiembrie va fi zi liberă, să asigure continuitatea în ministere, în contextul rectificării bugetare.

„Ținând cont de faptul că urmează să aibă loc această rectificare de buget, consider că este necesar ca ministrul finanțelor și ceilalți miniștri care consilideră că vor avea implicații referitoare la modul în care modificările la buget impactează la nivelul fiecărui minister în parte să-și asigure continuitatea de lucru, astfel încât să nu întârziem de niciun fel modul în care se asigură partea aceasta de continuitate în procesul de asigurare a fondurilor pentru structurile beneficiare”, a afirmat Ciucă.

Premierul le-a atras atenția miniștrilor și cu privire la modul în care se vor prezenta la ceremoniile de 1 decembrie.

Mai multe proiecte de acte normative au fost incluse pe agenda ședinței Guvernului României de vineri. Două dintre proiectele de ordonanță de urgență vizează rectificarea bugetului de stat pe anul 2021 și rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

De asemenea, miniștrii vor discuta despre proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, membrii Guvernului intenționează să aprobe un proiect privind stabilirea zilei de 29 noiembrie 2021 ca zi liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri