Caută
Close this search box.

Premierul interimar: ”Doamna Turcan este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt bani de pensii”

Președintele PNL, premierul interimar Florin Cîțu,  a vorbit despre absența unora dintre liderii locali ai partidului care nu au participat la ședința Biroului Național pentru votarea listei de miniștri.

De asemenea, el a abordat și afirmațiile Ralucăi Turcan, potrivit căreia nu mai sunt bani pentru pensii, făcând-o responsabilă pentru acest lucru.

„Doamna Turcan dacă avea ceva de spus putea să vină astăzi la ședința BPN. Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a declarat Florin Cîțu.

Raluca Turcan l-a făcut responsabil pe Florin Cîțu pentru faptul că bugetul de pensii este gol și că din 26 noiembrie nu vor mai fi bani pentru plata drepturilor celor vârstnici.

„Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, i-a transmis Raluca Turcan lui Florin Cîțu, așa cum a arătat MagnaNews în cursul acestei dimineți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri