Caută
Close this search box.

Profesoară de la liceul din Topoloveni, antivaccinistă declarată, decedată de COVID

enoriaşi vaccinaţi

O profesoară de la Liceul Teoretic ”Ion Mihalache”, din oraşul argeşean Topoloveni, a murit, aparent din cauza infecţiei cu virusului SARS-CoV-2.

Femeia, care o îngrijea pe mama sa, bolnavă de coronavirus, a refuzat să fie testată. Ea se manifestase în repetate rânduri împotriva vaccinului anti-COVID.

Profesoara, care preda Limba Română, era detaşată la liceul din Topoloveni, iar ultima dată a mers la şcoală pe 21 octombrie, a declarat pentru News.ro inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Argeş, Alina Manea.

Conform acesteia, săptămâna trecută, miercuri, directorul a contactat-o pe profesoară şi a aflat că aceasta nu se testase, pentru a afla dacă este bolnavă, şi că refuza să meargă la spital, deşi mama sa fusese diagnosticată cu COVID.

Profesoara nu se vaccinase, pentru că nu credea în eficacitatea serului anti-COVID. Ulterior, sora profesoarei a anunţat la şcoală đecesul acesteia.

O altă profesoară din judeţul Argeş a murit la şcoală. Cadrul didactic preda la Centrul de educaţie incluzivă Câmpulung şi i s-a făcut rău, în timp ce se îndrepta spre sala de clasă.

Cadrul medical al şcolii şi apoi medicii de la ambulanţă au încercat să o resuscite, însă fără rezultat. Există date conform cărora profesoara avea probleme cardiace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri