Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan va cere sancționarea Ralucăi Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL

rareş bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor.

„Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, la Digi24. Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că Turcan a dat dovadă de iresponsabilitate și va cere sancționarea sa.

„Sunt absolut convins că, dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor și nu cred că un lider politic care nu înțelege momentele complicate prin care trece un partid…

Să nu credeți că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare. Vă asigur că nu. (…) Eu nu voi critica colegii mei în spațiul public, am să-i spun Ralucăi ce am de spus în cadrul biroului PNL”, a afirmat Rareș Bogdan, joi seara, la Digi 24.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri