Caută
Close this search box.

Răzvan Lucescu, după întâlnirea cu Burleanu: Sunt şi voi fi antrenorul echipei PAOK

răzvan lucescu

Răzvan Lucescu a declarat că este antrenorul echipei PAOK Salonic şi vrea să-şi ducă până la capăt contractul, după ce au apărut în spaţiul public imagini de la o întâlnire avută la un restaurant din Salonic cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, interpretată ca o negociere pentru a prelua funcţia de selecţioner al României.

Întrebat în conferina de presă dinaintea meciului cu Slovan Bratislava din Conference League cum comentează întâlnirea cu preşedintele FRF, Lucescu a răspuns iritat:

„Nu-mi place să vorbesc despre timpul meu liber, nu-mi place să vorbesc despre cine cu persoane pe care le cunosc de mult timp şi nu e prima dată această situaţie la Salonic. Nu este nimic de spus, nu este nimic de spus!

Nu este nimic de comentat! Sunt aici, la PAOK, antrenor al echipei PAOK, cu contract pe trei ani şi vreau să stau aici, la PAOK. Nu este nimic de spus. Nu ştiu cine a postat asta, cine e persoana care a făcut fotografia, pentru mine este total fără interes.

Ca să concluzionez, a fost o altă ocazie în care m-am văzut cu preşedintele Federaţie, pentru că ne cunoaştem, a fost o altă ocazie când am intrat în acest restaurant, pentru o cină, subliniez, o altă dată, fără a fi nici o altă situaţie la mijloc”.

El a fost întrebat şi dacă a primit totuşi o ofertă de a prelua Naţionala României. „Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul echipei PAOK şi voi fi antrenorul echipei PAOK”, a spus tehnicianul.

Naţionala României a rămas fără selecţioner, după ce a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar, iar antrenorul Mirel Rădoi nu a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea cu FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri