Caută
Close this search box.

S-au aruncat pe jos, în Parlament, în timpul votului! George Simion, pus și el la punct: ”Plecați, vă faceți de rușine”

Scandal în Parlament. Trei protestatari împotriva noii coaliții de guvernare, formată din PSD – PNL și UDMR, care astăzi va primi votul în Parlament, au afișat un banner pe care scria ”Tot voi” și apoi, după ce li s-a luat bannerul, s-au aruncat pe jos.

Evenimentul a fost organizat, printre alții, de Marian Rădună, de la organizația civică #Rezist. Aceștia au afișat mesajul ”Tot voi?” făcând referire la noul Executiv care va fi format din PNL, PSD și UDMR.

În momentul intervenției celor de la pază, protestatarii s-au aruncat pe jos. ”Vă rog să îmi arătați unde scrie că nu avem voie să protestăm” a spus una dintre femeile aflate la protest.

În zonă a intervenit și George Simion, care le-a cerut să ”zică și de Klaus Iohannis”, însă protestatarii i-au cerut să plece și să îi lase în pace.

”Vă faceți de rușine! Ați luat scena destul, vă rog să plecați, vedeți-vă de treabă, faceți și legi, nu doar scandal, respingem orice asociere cu acest om. Sunteți ca un copil de grădiniță. Ne delimităm ca societate civilă de orice mesaj aveți” i-a spus una dintre protestare lui Simion.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri