Caută
Close this search box.

Supărare mare în USR după ce Laura Vicol a fost votată la șefia Comisiei Juridice

Deputatul USR Silviu Dehelean, membru în comisia juridică, a scris pe Facebook că social-democrata Laura Vicol (în FOTO), care a fost avocata Alinei Bica şi a altor persoane controversate, este noul preşedinte al comisiei juridice, după formarea noii majorităţi parlamentare PNL-PSD. ”Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică şi criminalitate este cea care va face legi pentru justiţie în România”, scrie deputatul, arătând că aceasta ”a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român”.

”Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român. Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupţie, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat firmă israeliană de securitate pentru a o urmări şi intimida pe Laura Codruţa Kovesi, prietena Elenei Bădescu şi a Olguţei Vasilescu”, spune Dehelean.
Deputatul USR arată că Laura Vicol a fost votată, joi, de PSD, PNL şi UDMR ca preşedintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, ”cea care ar trebui să repare legile justiţiei multilate deja de Liviu Dragnea”.
”Sunt curios cum se simt colegii mei de comisie juridică de la PNL Cristian Bacanu, Cupsa Ioan, Michael Gudu, Gabriel Andronache si ceilalţi, pentru ca au susţinut acest nou presedinte al Comisiei juridice. Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică şi criminalitate este cea care va face legi pentru justiţie în România. Pentru cine credeţi că argumenta din noua poziţie?
Mulţumim Iohannis, mulţumim PNL”, mai spune Dehelean.
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a fost condusă până joi de Mihai Badea, de la USR. El a anunţat că a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, unde noua coaliţie PNL-PSD-UDMR a votat-o pe avocata Laura Vicol (PSD).

”După 11 luni de mandat, plec cu fruntea sus din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor, care cade pradă PSD-ului, cu concursul vasalilor lor din PNL. În ceea ce mă priveşte, n-am să mă lamentez faţă de această situaţie, din simplul motiv că nu-mi stă în fire să prind rădăcini în vreo funcţie, aşa cum i-am văzut pe atâţia alţii”, a scris Badea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri