Caută
Close this search box.

Suspendarea site-ului Altex, anulată de ANPC

Altex România a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, potrivit recomandărilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a anunţat joi compania.

„Autoritatea a constatat corectarea abaterilor şi a ridicat sancţiunea complementară de suspendare a activităţii”, se menţionează în comunicat.

Astfel, retailer-ul îşi va desfăşura în mod normal activitatea online, cât şi pe cea din magazine, inclusive vineri, în ziua de Black Friday.

Potrivit sursei citate, compania a plătit cele două amenzi contravenţionale emise de ANPC, pentru altex.ro, respectiv mediagalaxy.ro.

„Ne cerem scuze tuturor clienţilor pentru erorile comise, le-am remediat imediat cum ne-au fost sesizate. Pe cei care au fost afectaţi de aceste erori îi rugăm să ne contacteze la numărul de telefon 021.9196 şi vor primi tot suportul necesar. Îi asigurăm că vom investi în perfecţionarea proceselor şi sistemelor, astfel încât să le oferim, în continuare, cele mai mici preţuri din România şi cea mai bună experienţă de cumpărare”, a declarat Andreea Nucă, director Customer Service Altex România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri