Caută
Close this search box.

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima

tatăl vitreg

Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei găsite moartă, pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut crima.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a fost deranjat şi enervat de faptul că fetița a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat.

Crima s-ar fi petrecut joi, 28 octombrie, în timp ce mama copiilor era internată la Spitalul Matern, unde a născut un băiețel. Femeia n-a știut ce se întâmplase cu cei doi copii rămași acasă.

El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol.

A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri