Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei găsite moartă, pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut crima.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a fost deranjat şi enervat de faptul că fetița a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat.

Crima s-ar fi petrecut joi, 28 octombrie, în timp ce mama copiilor era internată la Spitalul Matern, unde a născut un băiețel. Femeia n-a știut ce se întâmplase cu cei doi copii rămași acasă.

El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol.

A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here