Caută
Close this search box.

Tom Hanks a refuzat invitația lui Jeff Bezos, de a zbura în spațiu

tom hanks

Actorul american Tom Hanks a dezvăluit că i s-a propus să zboare în spațiu, în locul lui William Shatner, în cadrul unui zbor operat de compania Blue Origin, a lui Jeff Bezos, dar a refuzat, după ce a aflat că trebuie să plătească 28 de milioane de dolari pentru acest zbor, informează The Independent.

Tom Hanks a discutat despre acest episod, în cadrul apariției la showul de televiziune „Jimmy Kimmel Live!”. „Este adevărat că Jeff Bezos te-a întrebat dacă vrei să mergi în spațiu înaintea lui William Shatner”, l-a întrebat pe Tom Hanks gazda emisiunii.

„Păi, da, cu condiția să plătesc (zborul)”, a spus Hanks. „Și, știi și tu, o astfel de călătorie costă vreo 28 de milioane de dolari”.

În luna octombrie, actorul William Shatner a zburat în spațiu, la 55 de ani de la prima sa apariţie în rolul căpitanului Kirk, din serialul SF de televiziune „Star Trek”.

După un zbor care a durat 11 minute, Shatner, în vârstă de 90 de ani, a devenit astfel cea mai vârstnică persoană care călătoreşte în spaţiu, în cadrul unui zbor comercial.

William Shattner și Tom Hanks nu sunt singurele vedete de la Hollywood cărora li s-a oferit ocazia de a zbura în spațiu.

Anul trecut, Tom Cruise a anunțat că e în negocieri cu NASA și compania SpaceX, a miliardarului Elon Musk, pentru a realiza un film în spațiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri