Caută
Close this search box.

Trădarea anului în politică! Este cutremur total la PNL. Au decis să plece din partid

Un deputat social-democrat aruncă bomba pe scena politică din România și spune că patru primari liberali se întorc în echipa PSD. Acesta spune că primarii respectivi au fost mințiți cu nerușinare și că nu au primit fondurile necesare pentru proiectele comunităților lor, deși li s-a promis.

Lovitură dură pentru PNL! Patru primari liberali se întorc în echipa PSD

Deputatul Marian Mina, liderul PSD Giurgiu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță că patru primari aleși din parte PNL ”se întorc la Partidul Social Democrat (PSD)”. Acesta spune că acestor primari li s-a promis că vor primi bani pentru proiectele comunităților lor, însă nu au primit nimic, fiind ”mințiți cu nerușinare”.

„PSD Giurgiu, tot mai puternic! Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi (luni – n.r.), în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj”, scrie pe Facebook Marian Mina.

Mai mulți primari sunt alături de PSD Giurgiu

Deputatul social-democrat Marian Mina a mai precizat că alături de Partidul Social Democrat filiala Giurgiu sunt și primarii din Colibași, Prundu și Clejani. De asemenea, acesta a mai spus că le cere public celor din Partidul Național Liberal filiala Giurgiu, să îi lase pe primari să aleagă echipa cu care vor să facă parte.

„Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu «pedepsirea» celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, conchide deputatul Marian Mina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri