Caută
Close this search box.

Traian Băsescu se spală pe mâini de o potenţială fuziune între PNL şi PMP

traian băsescu

Traian Băsescu, fondatorul PMP, a anunțat că nu are nici o legătură cu negocierile de fuziune dintre PMP și PNL. Băsescu a afirmat că nu s-a mai implicat deloc în PMP, după ce partidul a ratat intrarea în Parlament.

„Cu privire la posibila mea implicare în negocieri dintre PMP și PNL, fac următoarele precizări:

1. Din data de 6 decembrie 2020, nu am mai avut nici un fel de implicare în activitatea PMP;

2. Nu dețîn niciun fel de funcție în PMP;

3. Nu am participat și nici nu voi participa la nici un fel de discuții interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL;

4. Singura activitate politică pe care o desfășor este legată de activitate grupului PPE din Parlamentul European.

Vă doresc tuturor, sănătate!”, a informat Băsescu, pe Facebook.

Președintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că există ‘doar negocieri’, cu Partidul Mișcarea Populară (PMP), cu privire la o posibilă fuziune.

„Sunt doar negocieri. Nu sunt trase concluziile”, a precizat Florin Cîţu, la Palatul Parlamentului, întrebat care ar fi miza unei fuziuni cu PMP.

În condițiile în care președintele PMP, Cristian Diaconescu, a infirmat informația potrivit căreia PMP ar fuziona, prin absorbție, cu PNL, Cîţu a spus: „Perfect. Atunci, asta e”.

Biroul Executiv (BEx) al PNL a decis începerea discuțiilor cu PMP, în vederea fuziunii prin absorbție, potrivit unor surse liberale. De asemenea, liberalii au stabilit o echipă de negociere, pentru aceste discuții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri