Caută
Close this search box.

Unity Solutions se alătura ecosistemului Green Digital Innovation Hub

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul IT românesc, Unity Solutions se alătură ecosistemului Green Digital Innovation Hub (GeDIH).

Unity Solutions este unul dintre inovatorii cloud din peisajul IT local și un furnizor de servicii cloud de calitate, benefice oricărei afaceri, potrivit unui comunicat de presă.

Compania oferă soluții cloud inovatoare pentru a vă transforma afacerea și a vă menține într-o poziție de top pe o piață într-o continuă schimbare.

Domeniile de specializare ale Unity Solutions includ: sectorul financiar – bancar, telecomunicații, integratori de sisteme IT, consultanță IT, asistență medicală, asigurări, instituții publice. La rândul lor, serviciile oferite includ: externalizare IT, suport IT (la fața locului și la distanță), monitorizarea infrastructurii, furnizor de servicii gestionate, administrarea infrastructurii IT, eficientizarea utilizării tehnologiilor existente.

Serviciile Unity Solutions reprezintă investiții pe termen lung pentru afacerea dumneavoastră, și acoperă toate etapele necesare, de la identificarea soluțiilor potrivite pentru tipul dvs. de afacere până la implementarea soluțiilor și suport pe toată perioada utilizării lor.

Echipa este formată din experți ce dețin certificate relevante în mediul de afaceri si industria IT: PhD (doctorat), OGC Prince2, OGC ITIL, Microsoft MCSE, MCITP, ISACA CISA.

Fondatorii companiei, Șerban Popa și Cornel Drumașu, susțin că: „In 2017, peste 40 de companii din România și-au externalizat toate serviciile IT către noi și se concentrează doar pe afacerea de bază, având parte de servicii profesionale la costuri rezonabile. Credem cu tărie că, pentru a obține creștere și cele mai bune rezultate pentru clienți, trebuie să colaborezi cu profesioniști care oferă soluții „croite” special pentru fiecare afacere. Prin intermediul ecosistemului de parteneri creat, Unity Solutions găsește întotdeauna cele mai bune soluții care funcționează pentru tine, clientul nostru sau potențialul nostru client.”

Mai multe informații despre Unity Solutions pot fi găsite la:

Pagina oficială: https://www.unity-solutions.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri