Caută
Close this search box.

VIDEO Dragoș Riti la MagnaNews LIVE: România, între nevoia de ecologizare și criza politică

Dragoș Riti, facilitator prin metoda constelațiilor familiale si organizaționale, realizează la MagnaNews LIVE o analiză sistemică a principalelor probleme politice și sociale cu care se confruntă România.

Locul în care am ajuns acum ca societate, ca indivizi, felul în care ne raportăm la problemele societății și la mediul înconjurător ne pune în spațiul în care am ajuns să considerăm realitatea un lucru excepțional”, a declarat Dragoș Riti.

Dragoș Riti a vorbit despre, printre altele, despre politizarea pandemiei.

Dacă ar fi doar această problemă, că a fost politizată campania de vaccinare, s-ar putea corecta ușor lucrurile. Problema este mult mai profundă și mai veche. Din păcate, a fost politizat modul de educare al indivizilor în societate. O parte dintre acei care sunt acum la conducere sunt oameni care au o pregătire extrem de sumară”, a afirmat Dragoș Riti la MagnaNews LIVE.

Pentru programări si detalii, telefonul la care răspunde Dragoș Riti este 0722 376 207.

Constelațiile Familiale reprezinta o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, reprezinta o cale de a pune în ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, o cale de acceptare a Sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. E important să te conectezi cu strămoșii tai, cu cei datorita cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu putin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi”, explică trainerul și terapeutul Dragoș Riti.

MagnaNews LIVE, emisiune moderată și realizată de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, aduce în spațiul public oameni capabili să livreze publicului modele și judecăți de valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri