Caută
Close this search box.

VIDEO Limită de cumpărături în unele magazine

limită de cumpărături

Nu vom rămâne fără produse la raft, este asigurarea pe care o dau reprezentanții marilor lanțuri de magazine din România. După ce în mai multe magazine din țară au apărut anunțuri în care oamenii sunt îndemnați să reducă numărul produselor pe care le cumpără.

Imagini trimise de telespectatori Digi24 din Alba Iulia (vezi video) arată că la raftul de zahăr a fost pus un anunț prin care cumpărătorii erau rugați să nu ia mai mult de 5 baxuri. Chiar și în aceste condiții, zahărul lipsea de la raft.

Iar în aceași situație erau și uleiul și făina. Situațiile sunt punctuale, explică reprezentanții din industrie, care spun că nu există motive de îngrijorare la acest moment în ce privește o eventuală criză a produselor la raft

George Bădescu, director Asociația magazinelor:

„Nu există motive de îngrijorare. Într-adevăr există situații mai tensionate, dificultăți care apar inerent în ce privește gestionarea lanțurilor de aprovizionare. Situația specială este dată de pandemie. Aici avem factorul principal, incertitudinea legată de momentul în care aceasta se va sfârși.

Au fost niște factori ca dădeau impresia că ne apropiem de finalul ei. Nu este așa. Această incertitudine continuă să provoace tensiuni, însă se lucrează, sunt soluții și nu putem vorbi în acest moment de o criză alimentară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri