Caută
Close this search box.

VIDEO Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid

Update Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid. Propunerea a fost făcută de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, după un schimb de replici între Ludovic Orban și Florin Roman. Propunerea de excludere adoptată în ședința BEX trebuie aprobată și de Consiliul Național, potrivit statutului. În ședință au fost 31 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 2 voturi nunle.

Ludovic Orban a declarat, vineri, că se delimitează de toate deciziile aberante luate de Iohannis și Cîțu.

Fostul șef PNL a mai spus că premierul Florin Cîțu ”nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc”.

”Este un președinte de partid care a făcut praf coaliția, a făcut praf partidul”, a declarat Ludovic Orban.

Acești ”domni” vor să propună excluderea mea din PNL. Foarte bine! Oricum vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au fost luate de președintele Iohannis, de președintele Cîțu și de apropiații domnului Cîțu care au aruncat țara într-o criză gravă, care au avut șansa să modernizeze România, să dezvolte România, să facă reforme în România și au preferat un amantlâc jenant cu principalul adversar politic, PSD.

O să îi spun domnului Cîțu că nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc, dar să conducă Partidul Național Liberal – a declarat Orban.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat recent că în şedinţa BEx se va discuta şi despre ultimele declaraţii ale fostului lider al liberalilor Ludovic Orban, urmând să se ia o decizie în acest sens.

Citește și: PNL nu susţine modificarea PNRR, PSD propune schimbări

Întrebat dacă în şedinţa de vineri va propune excluderea lui Ludovic Orban din PNL, el a răspuns: „Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din ultima perioadă în spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia BEx”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri