Caută
Close this search box.

VIDEO Nicolae Ciucă i-a predat mandatul de ministru al Apărării lui Vasile Dîncu: Am petrecut mai mult timp la minister decât acasă

nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, la ceremonia de predare a mandatului de ministru al Apărării către Vasile Dîncu, faptul că momentul marchează despărţirea de „a doua familie”.

Astăzi mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine şi pentru toţi care sunt astăzi aici în sală. De altfel, cred că nu numai eu, fiecare dintre dumneavoastră putem spune că am petrecut mai mult timp mai mult timp în interiorul acestei familii decât cu familiile de acasă„, a mărturisit şeful guvernului.

În acest moment, Armata română este cea mai avansată componentă de modernitate din societatea noastră. În foarte mare măsură, faptul că suntem membri ai NATO a ajutat armata romană să meargă înaintea societăţii„, a declarat Vasile Dîncu, cu prilejul acestei ceremonii.

Mandatul meu va fi sub semnul continuităţii, pentru că va trebui – şi ştiu că nu e un lucru uşor – să duc mai departe marile proiecte pe care în acest moment le are armata română„, a adăugat Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri