Caută
Close this search box.

Cioloş: Cei de la PSD încearcă o diversiune – un mecanizator agricol la ANRE

dacian cioloş

Liderul USR Dacian Cioloş a scris, joi, că atacurile celor de la PSD la adresa sa, după demisia lui Florin Roman, arată că social-democraţii încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. ”Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referinţele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD”, spune Cioloş.

”Coaliţia PSD-PNL e definiţia de manual a zicalei <>. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia lui Florin Roman, că amicii acestuia de la PSD au ieşit la atac contra mea cu pretextul apărării plagiatorului. Ca orice afacerist care miroase pericolul, cei de la PSD încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referinţele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD”, a scris Cioloş pe Facebook.

Liderul USR spune că, se bucură, ca şi agronom, să vară că ”cineva care vine de la ţară poate să facă faţă unei funcţii importante, dar nu e cazul domnului Alexandru Stănescu, pe care Marcel Ciolacu l-a propus la ANRE cu argumentul că ”a contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut loc pe listele parlamentare”.

”O mare familie la care trebuie să vă gândiţi de fiecare dată când veţi plăti facturile la energie, pentru că fratele amicului politic al preşedintelui PSD, inginer mecanic de profesie, trebuie să aibă şi el un post călduţ pe undeva. Pe banii dumneavoastră, desigur”, afirmă Cioloş.

Preşedintele USR consideră că ”morala nu există, pentru că, dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul şi să arunce cu usturoi în oricine îi întreabă dacă nu le e ruşine, dar se explică foarte clar de ce PNL a împiedicat sistematic reforma sistemului de justiţie şi cum a fost posibilă alianţa cu PSD atât de rapid şi eficient, s-au întors unde le e locul”.

”Din cauza lor merge România în ritmul de un pas înainte doi înapoi, din cauza lor o reformă care ar fi trebuit făcută acum 15 ani nu e gata şi nici nu are perspective clare de realizare, din cauza lor orice guvern normal care îşi propune să scoată România din marasm are nevoie de cel puţin un an pentru a curăţa sistemul de rude şi de pile incompetente, care nu fac decât să vă fure zi de zi, an de an. Florin Roman a plecat, dar în spatele lui sunt alţi zece ca el, mai neruşinaţi şi mai indiferenţi”, afirmă Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri