Caută
Close this search box.

Dacian Cioloş spune că ameninţarea lui Florin Roman nu îl impresionează

cioloş

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a apreciat că demisia lui Florin Roman din funcţia de ministru al Cercetării reprezintă „un act necesar” pe care mulţi colegi de-ai lui „ar trebui să-l urmeze”.

„Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice româneşti care a distrus ce avea România mai bun.

Oamenii ca el, care nu aveau calificările necesare, care au minţit şi au făcut din impostură o valoare supremă, i-au îndepărtat pe cei competenţi şi cinstiţi din politică. Demisia lui e un act necesar pe care mulţi alţi colegi de-ai lui ar trebui să-l urmeze”, a scris Cioloş, pe Facebook.

El a adăugat că ameninţarea lui Florin Roman, care a anunţat că îl va da în judecată, este una ridicolă şi nu îl impresionează.

„Faptul că e supărat pe mine că l-am demascat e dovada că aceşti oameni nu mai trebuie păstraţi în politică. Ameninţarea cu tribunalul e şi ea ridicolă şi nu mă impresionează.

Ştiu că cei ca el se tem de justiţie şi cred că prezenţa în sala de judecată le dă palpitaţii. Drum bun, domnule Florin Roman, şi sper ca şi ceilalţi colegi de aceeaşi factură ca dumneavoastră să vă însoţească pe drumul demisiei”, a adăugat Cioloş.

Ministrul Cercetării, Florin Roman, care şi-a înaintat miercuri demisia, a declarat că pleacă din funcţie „cu fruntea sus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri