Caută
Close this search box.

Dan Negru, de partea lui Şoşoacă: Rai Uno nu e televiziune profesionistă, face jocuri politice!

dan negru

Dan Negru, prezentator de emisiuni de divertisment, sare în ajutorul Dianei Şoşoacă, în scandalul declanșat de senatoare, cu jurnaliștii italieni de la Rai Uno.

„Nu vă mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi”, susține Negru.

„Scandalul avocatei Şoşoacă cu televiziunea Rai e breaking-news în România și RAI e privită ca televiziunea profesionistă. Aiurea! RAI performează în divertisment tv dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice.

Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încerca să curețe imaginea murdară politică pe care o are. E o practică des folosită în trusturi media europene sau americane: faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă și acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televiziuni din trust o fac. Asta face RAI !

Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împărțite de principalele grupări politice din Italia: Rai Uno este pro-guvernamental. Rai Due este de centru-dreapta. RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle.

E tot în joc politic. Nu vă mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi”, a afirmat Dan Negru, pe Facebook.

Postarea lui Dan Negru a fost distribuită imediat și de Diana Şoşoacă, pe paginaei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri