Caută
Close this search box.

ÎPS Teodosie: Nu am înţeles de ce s-a prelungit starea de alertă!

îps teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că nu înţelege de ce s-a prelungit starea de alertă deoarece acesta nu s-ar mai justifica.

El a precizat că persoanele vaccinate pot îmbolnăvi mai mult decât nevaccinaţi şi că s-a vorbit de imunicarea celor vaccinaţi, menţionând că nu există imunizare dacă persoana se poate îmbolnăvi, considerând că ”minciua e la loc de cinste, în această perioadă”.

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat dacă sărbătorile vor fi marcate de restricţii.

“Eu nu cred, dar trebuie să intuim că cei ne conduc, primind ecouri şi din afară, nu suntem numai noi, singuri, independenţi, avem toată Europa împreună cu noi, ce se va hotărî în Europa vedeţi că dacă înainte în Rusia se ridicau umbrelele celorlaţi li se părea că plouă, acum în Europa, la Bruxelles dacă se hotărăşte ceva, iată şi noi trebuie să ţinem că facem parte din aceeaşi familie europeană”, a afirmat ÎPS Teodosie.

Întrebat dacă va exista distanţare în biserică la slujba de Crăciun, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns: “Nu avem motive de distanţare. Nu am înţeles de ce s-a prelungit starea de alertă pentru că nu se justifică. (…) Nu slujim cu mască. Nu am spus la nimeni să nu poarte mască, fiecare poartă cum vrea, noi nu cenzurăm în biserică”.

El a mai precizat că nu a putut intra în Primărie pentru că nu este vaccinat, menţionând că vaccinaţi îmbolnăvesc mai mult decât cei nevaccinaţi.

“Nu am putut să intru, nefiind vaccinat, am vrut să merg la primărie şi m-au oprit la uşă. M-a chemat domnul prefect, m-am bucurat că m-a chemat, fără să îmi spună mi-am făcut testul acela.

Am văzut că s-au mai relaxat, nu mai sunt aşa categorici cu vaccinul care nici nu prea are o logică pentru că vaccinaţi pot îmbolnăvi mai mult decât nevaccinaţii neavând restricţii şi eu putând a se îmbolnăvi ca şi ceilalţi. De aceea, s-au folosit termeni atât de confuzi, pentru imunizare.

Care imunizare, dacă te îmbolnăveşti? Minciuna e cam la loc de cinste în perioada aceasta”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului. El a mai declarat că nu se vaccina împotriva COVID pentru că are alergii şi că recomandă credincioşilor să o facă deoarece nu este medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri