Caută
Close this search box.

Mihai Iosif: Avem un căpitan exemplar, prietenul meu pe viaţă, Cristi Săpunaru

mihai iosif

Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa va da totul pentru a se impune în meciul cu FC Botoşani, în ciuda problemelor de efectiv. De asemenea, el l-a lăudat pe căpitanul Cristian Săpunaru şi a spus că acesta îi este prieten pe viaţă.

“Eu, Mihai Iosif, sunt alături sută la sută de căpitanul meu, care e un model. E o bucurie să am un asemenea om alături de mine în vestiar. Avem un căpitan exemplar, un familist convins, care în afară de căpitan este şi prietenul meu pe viaţă.

Noi suntem determinaţi, nu suntem agresivi. Ne dorim să câştigăm, iar fotbalul este un joc bărbătesc, chiar dacă în ziua de azi îl joacă şi doamnele”, a spus Iosif.

Antrenorul a precizat că la Rapid el este cel care ia deciziile legate de echipă. “Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, nu în cel mai bun moment al nostru, pentru că avem 50 la sută din lot lipsă, dar cu siguranţă alături de cei mai buni suporteri din România, cei mai frumoşi, vom da totul pentru cele trei puncte. Vizavi de atitudine nu vreau să schimb nimic.

La lot au mai căzut doi, vom lua doi juniori şi asta e, ca Peneş Curcanul vom fi. Cei ce vor intra în teren, indiferent de vârstă, trebuie să dea totul pentru cele trei puncte. Faptul că nu avem tot lotul disponibil ne afectează foarte mult.

La Rapid eu decid cine intră, cum intră şi când iese, doar eu şi atât tot. Avem zece jucători lipsă e o perioadă mai mult decât dificilă şi chiar mă bucur că se încheie”.

Ieri, presa spoetivă a dezvăluit pe surse că în realitate cel care ar pregăti tehnico-tactic Rapid Bucureşti ar fi preparatorul fizic spaniol al echipei şi că Iosif s-ar fi opus să-l aibă secund pe Vasile Maftei, iar Adrian Matei, secundul lui Iosif, nu are nici o putere de decizie.

În acest timp, conducerea clubului l-ar aştepta la cotitură pe Mihai Iosif, care, dacă pierde cu FC Botoşani, ar urma să fie înlocuit cu Bogdan Andone, avându-l secund pe Vasile Maftei.

Iosif a subliniat că nu acceptă niciodată critici de la oameni cărora nu le-ar cere sfatul. “Cei ce mă contestă aş vrea să vină ei într-o zi la antrenament şi să facă antrenament. Din faţa televizorului este foarte uşor să ne dăm cu părerea.

Este un moment foarte greu, suntem în zece jucători. Fiecare meci îl tratăm la victorie, indiferent cu cine, unde şi când jucăm”, a afărmat tehnicianul.

Mihai Iosif este de părere că antrenorul cel mai potrivit pentru echipa naţională este Dan Petrescu. Întrebat cum ar fi dacă la naţională ar fi numit Adrian Mutu, el a spus: “Îi urez succes”

FC Rapid va întâlni echipa FC Botoşani, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, ultima din acest an. Înainte de startul partidei, jucătorii rapidişti le vor dărui ciocolată copiilor prezenţi la stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri