Caută
Close this search box.

Moscova îi îndeamnă pe ucraineni să se revolte contra ţării lor

moscova

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, s-a transformat într-o amenințare, atât pentru țara sa, cât și pentru întreaga Europă, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova.

„Cred că Zelenski însuși a devenit o amenințare atât pentru Ucraina, cât și pentru alte țări europene, în special în ceea ce privește păstrarea principiilor și fundamentelor democratice”, a spus ea.

„Tot ceea ce a emis regimul de la Kiev reprezintă o amenințare imediată și directă la adresa statalității Ucrainei”, a adăugat Zaharova, citată de TASS.

Ea a mai spus că „Ucraina a scăpat de sub controlul populației, societății și elitelor țării, ceea ce amenință cu siguranță securitatea națională”.

„Cel mai important lucru este ca sponsorii europeni să înțeleagă acest lucru, deoarece Ucraina este o țară europeană și multe dintre problemele continentului european sunt legate de ea, ceea ce devine din ce în ce mai amenințător pentru spațiul nostru european.

Ei trebuie să o înțeleagă, deoarece și-au asumat să patroneze, să sprijine și să protejeze tânăra democrație ucraineană”, a subliniat Zaharova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri