Caută
Close this search box.

Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi i-a cerut să protejeze integritatea instituţiilor statului

ciucă

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis că premierul Nicolae Ciucă, aflat într-o vizită la Bruxelles, a discutat cu ministrul Afacerilor Interne şi i-a cerut să protejeze integritatea instituţiilor statului, aplicând legea şi descurajând orice tip de violenţă.

“Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituţie, dar acesta trebuie să fie paşnic şi să se încadreze în limitele legii”, a informat Dan Cărbunaru.

El a spus că ”premierul Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul Afacerilor Interne şi i-a cerut să protejeze integritatea instituţiilor statului, aplicând legea şi descurajând orice tip de violenţă, având ca prioritate protejarea românilor”.

Mai multe autoturisme au fost vandalizate în timpul protestului de la Parlament, împotriva certificatului verde, după ce mulţimea a intrat în curtea Senatului.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat la Antena 3, că în urma protestului care are loc la Parlament, Ambasadorul Japoniei în România a fost în imposibilitatea de a ieşi din Senat şi a fost nevoie să i se asigure un coridor pentru a părăşi clădirea cu maşina.

Potrivit unor surse, a fost vandalizată şi maşina reprezentantului Ambasadei SUA la Bucureşti, care a venit la Senat pentru a se întâlni cu preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri