Caută
Close this search box.

O maşină a Ambasadei SUA a fost vandalizată de protestatarii AUR

Ambasada SUA l-a contrazis pe ministrul de Interne, Lucian Bode, confirmând că o mașină care îi aparține a fost vandalizată, de manifestanții AUR, în curtea Parlamentului.

Ministrul a susținut anteriorr că nici o mașină care aparține corpului diplomatic nu a fost vandalizată.

„Am întrebat dacă mașinile corpului diplomatic au fost vandalizate. Am înțeles că nu. În acest moment, noi facem verificări cu privire la această infracțiune de distrugere și, cu siguranță, vom face verificări și cu privire la modul în care jandarmii s-au achitat de sarcinile ce le reveneau, în momentul în care protestatarii au forțat”, a spus ministrul de Interne.

Însă Ambasada SIA a emis un comunicat de presă, în care confirmă că un autovehicul care îi aparține a fost avariat, în timpul protestului AUR. Ambasada mai precizează că, la acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare.

Protestatarii care au intrat în curtea Senatului au fost permanent sub supravegherea jandarmilor și nu au fost înregistrate alte incidente, a declarat șeful Jandarmeriei București, Cătălin Stegăroiu, precizând că „adunarea a fost pașnică și situația a fost sub control”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri