Caută
Close this search box.

PSD către USR, în apărarea lui Marian Neacşu: „Băgaţi capul în pământ şi tăceţi! Lozincile expirate nu ţin loc de teste, de medicamente”

marian neacşu

Replică a PSD, după ce Dacian Cioloș i-a explicat lui Marcel Ciolacu că tot furt este și conflictul de interese, în care s-a aflat Marian Neacșu. Marcel Ciolacu vrea să-l impună pe Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului.

PSD a găsit un fost candidat USR, care a fost condamnat pentru violenţe, și îl acuză pe Cioloș că „duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămași șomeri, după plecarea de la guvernare”.

„În România lui Cioloș, doar bătăuşii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!!

‘Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste’. Asta spunea acest contorsionist al moralei și legii despre un bătăuș de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri.

Pentru dl. Cioloș însă, interesul politic este scuză pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămași șomeri, după plecarea de la guvernare.

Lozincile expirate nu țin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat!

Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”, a transmis PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Președintele USR, Dacian Cioloș, îi explicase în detaliu lui Marcel Ciolacu de ce faptul că Marian Neacșu și-a angajat fiica la propriul birou parlamentar este furt. Ciolacu insistă să îl impună pe Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri