Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan: PNL trebuie să decidă dacă-l mai susține pe Nicușor Dan

rareş bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat la B1 TV că partidul va trebui să decidă dacă-l mai susține pe Nicușor Dan, primarul General al Capitalei.

Bogdan s-a arătat nemulțumit de faptul că primarul a blocat mai multe proiecte imobiliare: „Eu mă bucur că dl Nicușor Dan vrea să facă ordine în investițiile imobiliare, dar nu poate bloca dezvoltarea Bucureștiului”.

Liberalul a mai susținut că nu e corect nici ca Guvernul să dea „bani peste bani” municipalității, iar în București căldura să fie mai ieftină decât în alte orașe, deși bucureștenii au venituri mai mari.

Atât timp cât la Severin, un oraș mult mai sărac ca Bucureștiul, sau alte orașe, de la Iași la Ploiești, de la Slobozia la Buzău, gigacaloria costă un anumit preț, iar în București e cea mai ieftină.

Nicușor Dan nu înțelege că uneori poți să intri în faliment dacă intri cu prețuri extrem de mici și nu înțelegi că nu pot să existe 20 de orașe în care gigacaloria are un preț și în București se subvenționează de către Guvern și să dăm bani peste bani pentru a păstra gigacaloria la un preț subevaluat. Lucrurile astea trebuie discutate”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Acesta a mai precizat că, urmare a negocierilor din coaliție, Bucureștiul va avea prefect de la PSD, iar PNL va da subprefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri