Caută
Close this search box.

Terasele de fiţe de pe Herăstrău au acum o problemă: Clotilde Armand

clotilde armand

Intensificarea controalelor lansate de Clotilde Armand, adică de Primăria Sectorului 1, la terasele de fițe din Herăstrău, soldată cu suspendarea activității pentru opt dintre acestea, coincide cu recrudescența atacurilor mediatice lansate la Antena 3, împotriva primăriței.

În timp ce inspectorii au mărit ritmul și rigurozitatea verificărilor la solicitarea expresă a primăriței, postul mogulului Dan Voiculescu a „descoperit” că aceasta nu vrea să-i lase la baie pe consilierii PSD și PNL.

Antena 3 prezintă introducerea cardului de acces în primărie ca pe ceva incredibil, inacceptabil și un abuz fără margini.

În urmă cu câteva zile, Clotilde Armand a relatat că, pentru a doua oară în acest an, inspectorii primăriei au fost nevoiți să ridice autorizația de funcționare pentru Nuba, club de fițe din Herăstrău care, potrivit edilului, conduce în topul sancțiunilor date, în 2021, pentru restaurantele, cluburile și terasele ridicate pe malul lacului.

Nuba e deținut de un apropiat al oligarhului fugar Sebastian Ghiță, proprietarul postului România TV.

De amenzi sau suspendarea activității n-au scăpat nici alte 6 cluburi și restaurante – toate deținute de personaje influente.

Clotilde spune că lista neregulilor este foarte mare și că unii dintre acești patroni n-au catadicsit nici măcar să-și ia autorizație de funcționare ca unități de alimentație publică, într-atât de siguri pe ei erau că nimeni nu va îndrăzni să-i deranjeze.

În cazul Nuba, acest club n-avea autorizație de la Sectorul 1 și încălca normele de conviețuire, ordine și liniște publică, dar și pentru că nu respecta normele de protecție sanitară.

În Nuba și numeroase alte cluburi se fuma înăuntru, muzica era dată asurzitor, deranjând trecătorii și riveranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri