Caută
Close this search box.

Un bărbat înarmat cu un cuțit, arestat de polițiștii din Cipru la stadionul unde se afla Papa

Polițiștii din Cipru au arestat un bărbat care avea asupra lui un cuțit și a încercat să intre pe stadionul unde se afla Papa.

Individul a fost arestat chiar la controlul de securitate, pe un stadion în aer liber, unde Papa Francisc a ţinut vineri slujba, potrivit Antena 3.

Două surse de la departamentul de securitate au declarat pentru Reuters că arma albă a fost găsită în timpul controlului de securitate, la care au fost supuse cele câteva mii de persoane care voiau să intre pe stadion.

Autoritățile au luat măsuri stricte de securitate și majoritatea participanților au fost anunțați să se prezinte la locul de desfășurare cu câteva ore mai devreme.

„După o investigație, se pare că cele două evenimente nu au nici o legătură, nu a existat nici o intenție de a face ceva”, a spus o sursă, în timp ce o a doua a declarat că se presupune că respectivul cuțit este pentru uz personal.

Anterior, un oficial de poliție a declarat că bărbatul în cauză este un cetățean străin în vârstă de 43 de ani.

Papa Francisc efectuează o vizită de trei zile în Cipru, el a făcut apel la unitate şi depășirea diviziunilor, într-un moment în care Cipru se confruntă cu o criză de migranţi majoră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri