Caută
Close this search box.

USR reacţionează dur la numirea lui Marian Neacşu (PSD) secretar general al Guvernului

usr

USR are o reacție dură, după ce premierul Nicolae Ciucă a semnat numirea condamnatului Marian Neacșu, în funcția de secretar general al Guvernului.

„Un condamnat penal urmează să administreze companii și regii cu bugete uriașe, precum Transgaz, Transelectrica și RAPPS”, a transmis USR.

„Marian Neacșu a fost numit Secretar General al Guvernului. Pentru coaliția PNL-PSD-UDMR nu a contat că e condamnat penal.

Omul care a mutat banii din bugetul primit de la parlament în buzunarul familiei sale va trebui astăzi să stabilească direcția guvernului, va aviza toate legile și proiectele de ordonanță de urgență ale guvernului.

Un condamnat penal urmează să administreze companii și regii cu bugete uriașe, precum Transgaz, Transelectrica și RAPPS.

Tot zilele trecute, Laura Vicol a fost numită președinte al Comisiei Juridice de la Camera Deputaților. Avocata interlopilor, care declara că își dorește ‘desființarea DNA’, va coordona procesul de modificare a legilor justiției.

Așa arată reforma statului pe care PNL și-o dorește alături de PSD. Reforma în guvernul hoției începe cu penali în funcții publice”, a anunțat USR.

Printr-o decizie a prim-ministrul Nicolae Ciucă, publicată în Monitorul Oficial, Marian Neacșu a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri