Caută
Close this search box.

Vacanțele din Alpi, mutate în România, singura țară verde din UE

România este singura țară verde în acest moment din Uniunea Europeană. Astfel, ca să scape de testele PCR şi să nu rişte să stea în carantină când revin acasă, mulţi au dat pârtiile din Alpi pe staţiunile din Alba şi din Braşov.

Cu mai puțin de două săptămâni până la Crăciun, pensiunile și hotelurile de pe Valea Prahovei, dar și cele din Moldova și Transilvania nu mai au nici un loc liber.

În Brașov, prețurile pornesc de la 1000 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare, cu două mese pe zi, potrivit TVR.

Pasionații de schi care vor să se simtă ca în Alpi și-au programat vacanța în stațiunea Poarta Raiului din Munții Șureanu, cunoscută și ca Elveția României. Peisajul de basm și cele 10 pârtii care pornesc de la 2000 de metri altitudine iți taie respirația. Și în celălalt capăt al țării, în Moldova, toate locurile de cazare sunt deja ocupate.

Rezervările românilor pentru sejururi în destinații exotice sau în marile capitale europene au scăzut cu 15%. Asta pentru că în vestul Europei sunt acum în vigoare restricții dure din cauza exploziei infectărilor cu Omicron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri