Caută
Close this search box.

VIDEO Cum s-a desfășurat parada militară, de 1 Decembrie

parada militară

După un an de pauză, militarii au defilat pe sub Arcul de Triumf. Au participat 1.500 de militari, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice.

Miercuri, încă de dimineață, erau pregătiri intense în București. Militarii și vehiculele se îndreptau deja către zona Casei Presei, de unde au plecat în defilarea pe sub Arcul de Triumf.

Aproximativ 1.500 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Administrația Națională a Penitenciarelor, la care se alăturau militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice, participau, de la ora 11.00, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf, din Bucureşti.

Au fost prezente și 30 de aeronave. Defilarea a avut loc pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff, pe segmentul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.

Jandarmeria Capitalei a asigurat măsurile de ordine publică, pentru desfăşurarea ceremoniei, cu respectarea strictă a cadrului legal în vigoare, privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri