Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu, replică pentru Marcel Ciolacu: Un discurs politic mizerabil

vlad voiculescu

Schimb de replici între PSD și USR pe tema gestionării pandemiei Covid-19. Uniunea Salvați România ar trebui să răspundă penal pentru cum a condus Ministerul Sănătății, a declarat la Antena 3 liderul social-democrat, Marcel Ciolacu. În replică, fostul ministru USR Vlad Voiculescu spune la RFI că Ministerul Sănătății a fost decapitat și lăsat fără prea multe pârghii pentru a putea gestiona pandemia în mod eficient.

Mă mir cum mai scot capul cei de la USR. E inadmisibil cum au condus Ministerul Sănătății! Faptul că persoanele cu boli cronice nu au avut acces în spitale pentru tratamente, e ceva… Eu sper ca USR să răspundă penal pentru cum a condus acest minister, pentru că nu doar corupția ucide și incompetența ucide și neglijența ucide. Cei de la USR ar trebui să știe că atunci când accepți o demnitate publică, trebuie să te uiți în oglindă, să vezi dacă faci față sau nu”, a declarat Marcel Ciolacu la adresa USR, la Antena3.

Relica lui Vlad Voiculescu a venit prompt.

Domnul Ciolacu păstorește un partid care a dat trei miniștri PSD și toți trei au fost penali, dacă ne uităm doar la ultimii ani, așa că da, e posibil ca dumnealui în mod real să nu creadă că există și altfel de oameni în România. Cealaltă variantă este aceea a unui discurs politic mizerabil pe care îl auzim în special de la PSD și PNL și anume ideea că toți sunt la fel. Nu, nu există nimic, nu numai de natură penală, dar de natură profesională care cu adevărat să poată fi pus în cârca USR, adică a mea sau a Ioanei Mihăilă, apropo de mandatele noastre extrem de scurte. Am atras atenția de fiecare dată asupra lucrurilor care trebuiau să se întâmple. Lucrurile pe care eu unul mi le pot reproșa sunt cele de încredere față de Florin Cîțu și încredere într-o coaliție care în fapt nu avea nici un moment interesul românilor în prim-plan, ci cu totul altele”, a spus Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri