Caută
Close this search box.

Afectată de coronavirus şi accidentări, FC Barcelona se prezintă cu mai mulţi jucători foarte tineri la meciul cu Mallorca

Echipa FC Barcelona, afectată de accidentări şi de covid-19, se va prezenta la meciul din această seară cu Mallorca, din LaLiga, cu mai mulţi jucători foarte tineri. Samuel Umtiti şi Clement Lenglet revin în lot, notează L’Equipe.

Tehnicianul Xavi afirma sâmbătă că partida ar trebui amânată. “Este ridicol că trebuie să jucăm. Şi Mallorca are mulţi jucători absenţi din cauza coronavirusului”.

De la FC Barcelona, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus Ousmane Dembele, Gavi, Dani Alves, Jordi Alba, Sergino Dest, Philippe Coutinho şi Ez Abde. În plus, echipa catalană îi are accidentaţi pe Memphis Depay, Pedri şi Sergi Roberto, iar Sergio Busquets este suspendat.

Samuel Umtiti şi Clement Lenglet, infectaţi recent cu coronavirus, au fost testaţi negativ şi revin în lotul care include acum mai mulţi jucători foarte tineri: Jutgla, Sanz, Comas, Marmol, Guillem, I. Akhomach, De Vega, Ilias şi Estanis.

Meciul Real Mallorca – FC Barcelona, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, este programat la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri