Caută
Close this search box.

Argeş: Bătrân dat dispărut, găsit în urma unei acţiuni a autorităţilor şi cu ajutorul localnicilor. Bărbatul intrase în hipotermie

Un bătrân de 78 de ani din localitatea argeşeană Albota, plecat de acasă în cursul zilei de sâmbătă, a fost găsit, duminică dimineaţă, în urma unei acţiuni la care au participat poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici. Poliţiştii le recomandă celor care au rude vârstnice şi care nu sunt de găsit să anunţe cât mai repede dispariţia acestora, pentru ca şansele ca ele să fie găsite în stare bună de sănătate să fie cât mai mari.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, dispariţia bărbatului în vârstă de 78 de ani, care are probleme medicale, a fost anunţată la Secţia de Poliţie rurală Albota duminică dimineaţă, în condiţiile în care bătrânul ar fi plecat de acasă cu o zi în urmă.
„În cel mai scurt timp, poliţiştii s-au mobilizat, fiind solicitate persoane din aceeaşi localitate, precum şi forţe suplimentare de Poliţie, pompieri şi jandarmi argeşeni. Din fericire, în urma căutărilor, în scurt timp bărbatul a fost găsit, pe un câmp din afara localităţii, la circa 1 km distanţă de gospodăriile din satul cel mai apropiat”, informează IPJ Argeş.
La momentul la care a fost găsit, bătrânul se afla în stare de hipotermie.
Poliţiştii le recomandă celor care au rude sau cunoştinţe vârstnice, care locuiesc singure sau în zone izolate, să se asigure că o persoană de încredere le vizitează periodic.
„În situaţia în care asemenea persoane lipsesc nejustificat, sesizaţi din timp plecarea acestora, pentru a creşte şansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni”, mai transmit poliţiştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri