Caută
Close this search box.

Autorii incendiilor provocate intenţionat în centrul Ploieştiului sunt căutaţi de poliţişti

A furat maşina unei femei, a condus-o, deşi nu are permis, şi a alimentat de la o staţie peco, fără a plăti

Autorii celor trei incendii care au fost puse intenţionat, marţi seară, în zona centrală a municipiului Ploieşti, în apropierea sediilor unor operatori de televiziune, internet şi telefonie, sunt căutaţi de poliţişti, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în aceste incendii au ars atât pubele de gunoi, cât şi cablurile de curent care alimentează o firmă care furnizează reţea de cablu şi internet.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la faţa locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conţineau gunoi menajer dar şi la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează reţea de cablu şi internet. Totodată şi la alte 2 locaţii de pe strada Ştefan Greceanu au ars conţinutul de gunoi al unor pubele metalice, precum şi o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii. (…) Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanţii societăţilor afectate„, precizează IJP, potrivit Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a anunţat, marţi seară, că trei incendii au fost puse intenţionat în zona centrală a municipiului Ploieşti, la o ghenă de pe strada Romană, dar şi la ghena fostului UPC, actual Vodafone, şi la cea a Telekom.

La scurt timp după ce au fost puse cele trei incendii, reţelele fixe de televiziune şi internet ale Vodafone au încetat să funcţioneze în municipiul Ploieşti şi în localităţi de pe raza întregului judeţ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere, a transmis Poliţia Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri