Caută
Close this search box.

Comportament de tip mafiot la STB. Cei ce au „spart” greva au fost trecuți pe liste de ”trădători”. ”Ai scăpat ușor, jegule”! (FOTO)

A treia zi a protestului angajaților STB a culminat cu apariția violențelor și a comportamentului de tip mafiot în autobaze.

Surse din cadrul STB au precizat pentru Gândul că în a treia zi a protestului angajaților s-a ajuns la violențe și jigniri.

În autobaze au apărut sâmbătă liste „ale rușinii”, sau ale „trădătorilor”.

Practic, pe o tablă au fost trecute numele celor care au ieșit sâmbătă în traseu.

Mai mult, unui șofer i s-a spart geamul de la o ușă, apoi a fost amenințat și jignit pe un grup intern de Facebook.

„Asta înseamnă să fii c…ă. Ai scăpat ieftin jegule”, este mesajul postat pe grup, însoțit de fotografia care arată geamul spart de la mașină. Ulterior, imaginea a fost ștearsă de pe grupul respectiv, potrivit surselor Gândul.

Sâmbătă este a treia zi de protest la STB

Negocierile de vineri seara dintre reprezentanții angajaților de la Societatea de Transport București, aflați în grevă încă de joi dimineața, și autorități au eșuat. Sindicaliștii spun că primarul general nu a stat mult cu ei, iar, de partea cealaltă Nicușor Dan susține că singura revendicare a fost demisia directorului.

Șoferii STB au refuzat să iasă pe traseu, vineri, pentru a doua zi consecutiv, deși, cu o zi înainte, judecătorii de la Tribunalul București au decis că greva este ilegală și ei trebuie să își reia activitatea.

Un alt proces a avut loc vineri, tot la Tribunalul București, iar magistrații au stabilit, din nou, că acțiunea de protest este ilegală. „Dispune încetarea grevei ca ilegală  și reluarea imediată a activității”, a decis un complet al Tribunalului București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri