Caută
Close this search box.

Copil de șase ani, ucis de câinele familiei

112

Un copil de 6 ani, din Dâmbovița, a fost ucis de câinele familiei. Dulăul, un ciobănesc caucazian, l-a atacat pe micuţ şi l-a muşcat inclusiv de zona gâtului. Echipajul medical sosit la faţa locului nu l-a mai putut salva pe băiat.

Tragedia s-a petrecut în comuna Conţeşti din Dâmbovița. Dimineaţă, băieţelul s-ar fi dus, nesupravegheat, în grădina din spate. Unul dintre câinii familiei, un ciobănesc caucazian, era liber. Nu se ştie de ce, la un moment dat, animalul l-a atacat, transmite TVR.

Părinții au sunat la 112.

Familia mai are un băiat de 4 ani, iar mama este însărcinată în 7 luni. Familia se mutase de puțin timp în comună şi îşi luase câini, după ce au avut probleme cu hoţii. Câinele ciobănesc fusese cumpărat anul trecut.

Citește și: Enel, factură de 450.000 de lei, la electricitate

Ciobănescul caucazian se află în grupa animalelor agresive și trebuie tratat cu atenție, mai ales în preajma copiilor. Momentan nu se ştie de ce câinele a devenit agresiv și cum de s-a ajuns la această tragedie. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabilii ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri