Caută
Close this search box.

Cum răspunde Cristi Diaconescu după ce o consilieră USR ar fi fost agresată de colegi de la PMP și PNL

Cristian Diaconescu

O consilieră USR Mogoşoaia afirmă că a depus plângere după ce a fost agresată de doi consilieri locali de la PNL şi PMP.

Reprezentanţii USR susțin că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i, potrivit News.ro, că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”.

Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

„Îi cer ministrului de Interne Lucian Bode ca instituţiile pe care le conduce nu doar să iniţieze o anchetă, ci să-i ofere şi protecţie colegei noastre. Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-şi facă dreptate cu pumnul”, afirmă liderul USR, Dacian Cioloş.

În replică, Cristian Diaconescu, liderul PMP, îi răspunde lui Cioloș:

„Am luat act de solicitarea făcută pe rețelele de socializare de către președintele USR în privința situației de la Mogoșoaia.

Așa cum PMP a sancționat în trecut agresivitatea promovată de unele formațiuni politice, în egală măsură vom condamna public orice fel de gest violent în exercitarea mandatului politic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri