Caută
Close this search box.

David Sassoli, președintele Parlamentului European, internat de două săptămâni în spital din cauza unor complicații grave

David Sassoli, președintele Parlamentului European, este internat de două săptămâni în spital din cauza unor complicații grave.

Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, în vârstă de 65 de ani, este spitalizat în Italia din 26 decembrie, din cauza unor complicaţii „grave” cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar.

„Această spitalizare a fost necesară din cauza unei complicaţii grave, generată de o disfuncţie a sistemului imunitar. Drept rezultat, toate activităţile oficiale ale preşedintelui Parlamentului European au fost anulate”, a anunțat biroul acestuia, potrivit Mediafax.

Roberto Cuillo, purtătorul de cuvânt al lui David Sassoli, nu a oferit detalii despre starea de sănătate a preşedintelui Parlamentului European, dar a precizat că acesta nu va participa la sesiunea plenară programată săptămâna viitoare la Strasbourg.

În septembrie 2021, David Sassoli a fost internat într-un spital din Strasbourg, din cauza unei forme severe de pneumonie pe care a făcut-o în urma infectării cu bacteria legionella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri