Caută
Close this search box.

Diana Șoșoacă, mesaj pentru George Simion, Terheș, Călin Georgescu: MARȘ de-aici!

diana şoşoacă

Diana Șoșoacă nu pierde timpul. Repornește tirul calomniilor la început de an și îi calcă în picioare, de această dată, pe George Simion, Călin Georgescu și Cristian Terheș.

„Hai, marș de aici, că te știu cine ești, că te-ai cocoțat până acum pe umerii meri, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele și acum vorbești execrabil despre mine.

Apropo, există două personaje care o fac pe patrioții, doi bărbați. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă iubesc și mă susțin pe mine și pe Silviu, încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut.

Marș, amândoi! Pe românește!

Anul Nou este când i-o tragi în față ăluilalt și-i spui pe față ceea ce gândești și spui în fața poporului român că nu ești un naționalist, că nu faci decât să acumulezi capital electoral, pentru că așa te-au pus Soroș și serviciile străine și române.

Să vii în România și, după ce ai făcut parte din Clubul de la Roma, să spui că ai ieșit de acolo și din masonerie, unde nu ieși decât cu picioarele înainte și să faci pe patriotul construind case cu bani. De unde? De la dezvoltarea durabilă.

Pentru mine Anul Nou e când te duci tu să strângi oamenii în stradă, nu când îi găsești strânși în fața Parlamentului European și te faci că tu conduci masele de oameni. Cine-și arogă meritul că a scos poporul român în stradă este un mincinos ordinar!”, tună și fulgeră Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri