Caută
Close this search box.

Dragoș Cristian Vlad, apropiat al lui Sebastian Ghiţă şi Rovana Plumb, a fost numit la Autoritatea pentru Digitalizare

dragoş cristian vlad

Dragoș Cristian Vlad a fost numit şeful Autorităţii pentru Digitalizare, care va pune la punct un cloud guvernamental de jumătate de miliard de euro. Vlad este un apropiat al Grupării Ghiță – Rovana Plumb. E ca şi cum de exemplu ai pune alcoolicul să lucreze la un magazin de băuturi alcoolice.

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit pe Dragoș Cristian Vlad, în funcția de președinte cu rang de secretar de stat, la Autoritatea pentru Digitalizarea României.

G4Media a scris încă de pe 31 decembrie, că Gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD, pe Dragoș Cristian Vlad, la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 de milioane de euro, pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb, în mandatele acesteia de ministru, atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Vlad este considerat un apropiat al Grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. În anul 2017, în plină eră PSDragnea, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, a fost numit de guvernul PSD de atunci, în Consiliul de Administrație al Telekom Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri