Caută
Close this search box.

Dumitru Dragomir, zis Corleone, o vrea preşedinte pe Gabriela Firea şi prim-ministru Olguţa Vasilescu

dumitru dragomir

Fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir, a declarat că soluția pentru ca România să redevină înfloritoare este ca Gabriela Firea să devină președinte, iar Olguța Vasilescu să fie numită prim-ministru.

„Țara asta nu a avut, în afară de Năstase (Adrian Năstase), nici un politician cu sânge în instalație și cu minte. Băsescu a fost șmecher. Aș dori ca două femei să fie în fruntea acestei țări.

Una, președintă, doamna Firea, și asta de la Craiova, Olguța, prim-ministru. Și o să facă țara înfloritoare. Dacă am pune două doamne în fruntea țării, altfel ar fi această țară”, a declarat Dragomir, la Realitatea Plus.

Dragomir s-a declarat apoi bucuros că „serviciile și DNA s-au mai potolit”.

„Pe Gică Popescu l-au luat și l-au băgat la pușcărie, să câștige Burleanu. Toți din fotbal s-au dus nevinovați la pușcărie. Fără ordinul lui Băsescu, nu se ducea nimeni la pușcărie. Peste 15 s-au dus la pușcărie.

La mine, a ieșit Băsescu pe post și a spus, întrebat de presă: de ce Dragomir nu a fost arestat? – a spus: ‘am vrut, dar nu a pus mâna pe bani’. Aveam microfoane și sub limbă. Trebuia să mă prindă și pe mine. Serviciile și DNA făceau ce voia Băsescu. Acum s-au mai potolit”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a fost pe lista de candidați ai PSD, pentru Consiliul General, la alegerile locale din anul 2020, fiind promovat de Gabriela Firea. El a devenit consilier general, însă a fost nevoit să plece cu scandal, după ce a intervenit Marcel Ciolacu.

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce îmi trebuie mie PSD, consilier la primărie? Am fost toată viața vultur și acum să fiu cioară? Dacă mai făceam valuri, simțeam că îi făceam rău doamnei Firea”, a declarat atunci Dumitru Dragomir.

„Bineînțeles că mă consider nedreptățit, eu mi-am făcut campanie, am fost corect. Eu știu cum se face treaba asta, foarte multă lume m-a votat, și acum niște șmecheri care sunt la pământ, din punct de vedere al corectitudinii și al moralității, vor să mă scoată pe mine.

Conducătorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea și lumea m-a votat”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri