Caută
Close this search box.

Florin Cîțu INTRĂ PESTE Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu: Certificatul verde e o prioritate pentru mine

florin cîţu

Florin Cîţu a declarat că pentru el este o prioritate certificatul verde şi a adăugat că îşi menţine opinia ca măsurile avute în vedere pentru populaţie să fie discutate în interiorul coaliţiei de guvernare, înainte ca cineva să iasă şi să le anunţe public.

„Bineînţeles (că am discutat cu Marcel Ciolacu – n.r.). Le spun şi public, le spun şi în privat, eu îmi menţin părerea că trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele publice”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat miercuri la Parlament dacă a discutat cu Marcei Ciolacu. El a mai spus că certificatul verde este o prioritate pentru el, însă momentan există în procedură legislativă doar proiectul său, iar când va exista un alt proiect în coaliţie, atunci se va lucra pe el.

„Este în Parlamentul României. E în procedură parlamentară, cel pe care l-am depus eu. Altul nu există. Când o să avem celălalt proiect, o să lucrăm la el. Acest subiect nu a fost la coaliţie pe ordinea de zi. Pentru mine este o prioritate certificatul verde”, a explicat liderul PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri