Caută
Close this search box.

Ianis Hagi, lovitură grea. Nu va mai juca în acest sezon

ianis hagi

Fotbalistul român Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon după ce s-a accidentat la genunchi într-un meci disputat vineri de echipa sa, Glasgow Rangers, scrie marţi cotidianul The Scotsman.

Ianis Hagi s-a accidentat în partida cu Stirling Albion din turul 4 al Cupei Scoţiei. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit de debutantul Alex Lowry.

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a dezvăluit că Hagi a fost operat luni şi va lipsi mult timp de pe gazon.

„Din păcate, Hagi ne va lipsi în acest sezon”, a spus van Bronckhorst, citat de Agerpres. „Am vorbit ieri cu Ianis, are o atitudine pozitivă şi se concentrează asupra recuperării sale”, a adăugat el.

Venit în urmă cu doi ani de la echipa belgiană Genk, iniţial sub formă de împrumut, Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate la Rangers, notează cotidianul citat.

Fotbalistul de 23 de ani a marcat 15 goluri în 86 de meciuri şi a contribuit cu mai multe pase decisive decât oricare alt jucător la câştigarea campionatului de către Rangers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri